Kopparskrot eller återvunnen koppar är värdefullt och utgör en stor del av världens kopparproduktion. Vi hjälper dig att få bästa pris för ditt kopparskrot. Få tillgång till 100-tals olika skrothandlare som ger dig en offert på ditt skrot.

SÄLJA KOPPAR TILL SKROTEN – ÅTERVINNING

Tjäna pengar genom att återvinna och sälja koppar till skroten samtidigt som du bidrar till en bättre miljö. Koppar är en eftertraktad metall och du kan sälja kopparskrot till de flesta privata skrothandlarna som finns idag. Det skiljer dock en hel del i pris och hur mycket du kan tjäna på din koppar beroende på vilken skrothandlare du säljer till.

PRIS PÅ OLIKA SORTERS KOPPARSKROT

Kopparpriset varierar från dag till dag och det gäller även priset på kopparskrot. Priset varierar också beroende på vilken sorts kopparskrot du skall sälja. Man brukar dela in koppar som skall återvinnas i olika kategorier vilka alla har olika priser. Andra faktorer som också påverkar priset är bland annat:

– Kvalitet eller renheten på kopparskrotet
– Dagens efterfråga hos skrothandlarna
– Världsmarknadspriset för koppar som råvara

Priset är allt från 20kr-80kr per kg kopparskrot.

Hitta skrot med koppar hemma

Koppar används i många av våra elektroniska produkter i hemmet som TV-apparater, mobiltelefoner och monitorer. Kopparkablar utgör också en stor del av allt kopparskrot men koppar finns även i exempelvis vapen, mynt, maskiner, motorer, köksredskap, konst och mycket annat. Anledningen att koppar finns i elektriska produkter och kablar är för att det har en förmåga att leda ström riktigt bra. Det finns alltså en stor möjlighet att du har produkter hemma som innehåller kopparskrot. Tänk på det nästa gång du kör till återvinningen, sortera ut skrotet som innehåller koppar och sälj det till en skrothandlare istället.

Vi hjälper dig att få det bästa priset

Skrotpriset.se hjälper dig att få det bästa priset för din koppar genom att kontakta 100-tals skrothandlare i landet som ger dig en offert på allt ditt skrot.

När du bestämmer dig för vilken skrothandlare du skall sälja till så tänk på att din koppar skall levereras/fraktas till skroten också. Har du tid och pengar till det eller hjälper skroten till med det och hur mycket kostar det i så fall. Ibland kan det vara lönsamt att välja en skrot som ligger lite närmare istället för den med det bästa skrotpriset.

———————————————————-