Järnskrot

JÄRNSKROT

Järn & järnskrot finns i många av de redskap & produkter som vi använder dagligen. Det finns såklart massor av järnskrot i en gammal bil men järn hittar du ju även i hushållsprodukter, cyklar, byggställningar, verktyg, lamphållare, järnrör, stängsel och mycket annat. Järnskrot kan återvinnas och bli nya produkter samtidigt som det både gynnar miljön och din plånbok. Sluta köra till tippen eller kommunens återvinningscentral för att slänga ditt skrot. Kontakta istället en skrothandlare som köper ditt järnskrot till ett bra pris.

Pris på järnskrot

Priset på järnskrot varierar, precis som allt annat skrot, från dag till dag. Skrotpriset på järn beror också vilket sort järn du skall sälja till skrothandlaren. Är det ett tjockt rör som bara består av järn eller är det en gammal TV med massor av andra material också. Ju renare och ju mer järn det är desto bättre betalt. Man kan även dela in järnskrot i olika kategorier.

 

Pris på olika järnskrot från främst industrin kan delas in dessa kategorier:

  • Fragg
  • Rivningsarmering
  • Klass 11/12
  • Saxskrot
  • Klippskrot
  • Skärskrot
  • Räls

Hitta järnskrot hemma

Sälj ditt järnskrot istället för att det skall ligga och skräpa i förrådet. Du kan få ett bra pris för ditt skrot istället för att slänga det på återvinningen. Du kan hitta järn i en mängd saker där hemma. Du kanske har gamla fälgar i garaget, verktyg som inte används eller gått i sönder, ett gammalt stängsel med järnstolpar som skall slängas. Du hittar järn överallt om du tittar runt. Samla ihop det och kontakta en skrothandlare.

Vi hjälper dig med bästa priset

Skrotpriset.se hjälper dig att få det bästa priset för ditt järn genom att kontakta 100-tals olika skrothandlare som ger dig en offert på allt ditt skrot. När du bestämmer dig för vilken skrothandlare du skall sälja till så tänk på att ditt järnskrot skall levereras/fraktas till skroten också. Har du tid och ork med det eller hjälper skroten till med det och hur mycket kostar det i så fall. Ibland kan det löna sig att välja en skrothandlare som ligger lite närmare istället för den som ger dig bästa priset.